top of page

Website.

Heb je een nieuwe website nodig? Of wil je het onderhoud van je huidige website uit handen geven?

Geen probleem! Maddox Media maakt, onderhoudt en vernieuwt jouw website.

Nieuwe website

Heb je nog geen website maar wil je snel een betaalbare en persoonlijke website online hebben? Dan is misschien een Wix website van Maddox Media iets voor jou. Via het internationale platform Wix.com maken wij websites voor ondernemers. 

De website wordt volledig aangepast op jouw wensen en behoeften. Wij werken niet met vaste thema's of templates. Ook heb je 24/7 toegang tot je website en kun je zelf alles beheren en aanpassen. 

Voor meer informatie over Wix ga je naar: www.wix.com of neem je contact met ons op.

Website onderhoud

Heb je al een website maar wil je de lasten van het onderhoud kwijt? Maddox Media onderhoudt jouw website.

Wij hebben een aantal jaar ervaring in Wix en WordPress onderhoud. Hierbij zorgen we dat de site goed werkt en dat eventuele plugins en thema's up-to-date blijven. Het is ook mogelijk om op aanvraag wijzigingen aan je website te laten doen.

Website vernieuwen

Heb je al een website maar is deze aan vernieuwing toe? Maddox Media zorgt ervoor dat jouw website fris, up-to-date en vooral overzichtelijk is.

We maken samen een plan welke wijzigingen uitgevoerd moeten worden. Dit zijn bijvoorbeeld nieuwe teksten, kleuren, of foto's, maar kunnen ook nieuwe pagina's, pagina-indelingen of extra functionaliteiten zijn.

Portfolio.

bottom of page